Областният управител на Русе се срещна с председателя на Окръжен съвет - Гюргево

By 14 Юни 2017 Прочетена 2238 пъти 0
Целта на срещата бе поемането на заместник-председателския пост на Асоциация "Еврорегион Данубиус" от новия областен управител на Русе Галин Григоров Целта на срещата бе поемането на заместник-председателския пост на Асоциация "Еврорегион Данубиус" от новия областен управител на Русе Галин Григоров Областна администрация - Русе

Областният управител на Русе Галин Григоров се срещна днес с председателя на Окръжен съвет - Гюргево Мариан Мина.

Заедно с него бяха и заместник-областните управители на Русе Свилен Иванов и Валентин Колев.

Срещата бе по инициатива на румънската страна, като целта бе поемането на заместник-председателския пост на Асоциация "Еврорегион Данубиус" от новия областен управител на Русе. Нейн председател през следващите две години ще бъде председателят на Окръжен съвет - Гюргево.

По време на срещата Мариан Мина акцентира върху високата степен на сътрудничество между двете администрации и изрази надежда, че то ще се задълбочи в следващите години.

Областният управител на Русе и председателят на Окръжен съвет - Гюргево обсъдиха още дейностите на комисиите в трансграничния регион, и очертаха постигнатите резултати и възмножностите за засилване на сътрудничеството в областта на земеделието, здравеопазването, околната среда, социалните дейности и туризма.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net