Отчитат много високо ниво на детска престъпност в Русе

By 04 Април 2019 Прочетена 1494 пъти 0
Това стана ясно на среща между министъра на вътрешните работи с институции и кметове на населени места в областта Това стана ясно на среща между министъра на вътрешните работи с институции и кметове на населени места в областта снимка: КИС 13

Много високо ниво на детска престъпност отчитат в Русе.

Това стана ясно на среща между министъра на вътрешните работи Младен Маринов с институции и кметове на населени места в областта.

Друг сериозен проблем, срещу който ще се набележат мерки, е и разпространението на наркотици сред подрастващите. Оказва се обаче, че за да се противодейства ефективно на проблема с наркотиците, трябва да се разчита на експертизи, извършени с технически средства.

Министър Младен Маринов коментира и мерките, които се вземат за да се ускори обработката и налагането на наказанията по закона за движение по пътищата.

Вътрешният министър заяви, че се търсят начини за облекчаване на движението в района на Дунав мост. Според него обаче проблемът със задръстванията ще се реши с изграждането на още един мост.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 04 Април 2019 19:17
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.