fbpx

Пак надраскаха стена на кръговото в Русе

By 13 Март 2019 Прочетена 730 пъти 0
Извършителите се издирват, като междувременно от Общината ще заличат написаното със собствени средства Извършителите се издирват, като междувременно от Общината ще заличат написаното със собствени средства снимка: КИС 13

Отново надраскаха кръговото кръстовище в Русе.

Огромно любовно послание на английски се появи на една от стените срещу спортната зала.

Русенци се възмущават, че подобни надписи продължават да се появяват на всякакви места в града. Особено привлекателно с предостатъчно пространство е кръговото кръстовище. За разлика от драсканиците досега, поредният надпис със спрей е всъщност доста смислен и представлява любовно послание, което е и подписано от автора.

Според русенци обаче там не му е мястото и смятат, че трябва да има санкции за извършителите, дори да бъдат задължени да положат някаква форма на обществено полезен труд.

Извършителите на поредната вандалска проява на кръговото кръстовище се издирват. Междувременно от общината се ангажират да изпратят екип, който да заличи написаното.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.