Пламен Нунев на разпит в Спецпрокуратурата заради комуникация с Бобоков /ВИДЕО/

By 06 Юли 2020 Прочетена 3692 пъти 0

Специализираната прокуратура продължава действията по разследването по досъдебно производство за престъпно сдружение с цел търговия с влияние.

С оглед изясняване на обективната истина се провеждат множество разпити на свидетели и се приобщават документи, относими към предмета на разследването.

От съобщение на сайта на Специализираната прокуратура става ясно, че народният представител и областен координатор на ГЕРБ в Русе Пламен Нунев, както и бившият общински ръководител на партията Росен Даскалов, са призовани да дадат показания с оглед установена комуникация на различни дати през 2019 година между тях и Пламен Бобоков.

РЕКЛАМА:


За Новините на телевизия КИС 13 депутатът Пламен Нунев заяви:

Призовават ни за разпит като свидетели, тъй като името ми беше споменато, знаете къде в публичното пространство. Дойдох, дадох обяснение, съдействах с каквото е необходимо по досъдебното производство. Това е. Росен Даскалов тези дни ще бъде привикан.

категоричен бе Нунев


Във връзка с изнесени твърдения в медиите от обвиняемия Пламен Бобоков, Специализираната прокуратура уведомява, че на утре /7 юли/ в качеството на свидетел е призован за разпит и министър-председателят Бойко Борисов.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 06 Юли 2020 15:38
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net