Представиха новите 7 автомобила на Пътна полиция в Русе

By 12 Юни 2017 Прочетена 1574 пъти 0
Ключовете на новите автомобили бяха предадени на служителите от сектор "Пътна полиция" и на началниците на Районните управления, след което присъстващите бяха запознати с оборудването на новите автомобили и техните възможности. Ключовете на новите автомобили бяха предадени на служителите от сектор "Пътна полиция" и на началниците на Районните управления, след което присъстващите бяха запознати с оборудването на новите автомобили и техните възможности.

Пред сградата на Областната дирекция на МВР в Русе днес представиха новите полицейски автомобили, които ще служат за контрол на пътното движение в Русенска област.

На събитието присъстваха народният представител Пламен Нунев, заместник-областният управител на Русе Валентин Колев, директорът на ОДМВР - Русе ст. комисар Теодор Атанасов и неговият заместник Илиян Енчев, началникът на сектор "Пътна полиция" гл. инсп. Михаил Манов, както и началниците на районните полицейски управления в Бяла, Две могили, Сливо поле и Ветово.

Ключовете на новите автомобили бяха предадени на служителите от сектор "Пътна полиция" и на началниците на Районните управления, след което присъстващите бяха запознати с оборудването на новите автомобили и техните възможности.

Подробности очаквайте тази вечер в Новините на КИС 13!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net