Русе посреща абитуриентите от Випуск 2023 с арка, червен килим и празнична украса

By 22 Май 2023 Прочетена 913 пъти 0
Русе посреща абитуриентите от Випуск 2023 с арка, червен килим и празнична украса Русе посреща абитуриентите от Випуск 2023 с арка, червен килим и празнична украса снимка: Община Русе

За втора поредна година в сезона на абитуриентските балове арка с балони и червен килим в центъра на града ще очакват завършващите в Русе.

До тях ще бъде разположена и стена за снимки с елементи на градския дизайн от Стария Русчук.

Украсата е поставена в непосредствена близост до Паметника на свободата, където по традиция дванадесетокласниците се събират със семействата си в празничния ден.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

За доброто настроение на зрелостниците и гостите на града по ул. "Александровска" срещу хотел "Космополитан" и в отсечката след "Тетевен" е монтирана и конструкция тип "небе" със 100 разноцветни топки и пеперуди, изработени от служители на ОП "Русе арт".

На церемонията по раздаването на дипломите за завършено средно образование всеки от абитуриентите е получил магнит с послание от Община Русе.

С разполагането на външна украса по време на абитуриентските балове Общината се надява да допринесе за празничното настроение на абитуриентите от випуск 2023, както и на жителите и гостите на града.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 22 Май 2023 17:20
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net