Създават работна група за именуване на улици и алеи в Русе

Макар и не много на територията на общината съществуват улици и алеи, които са без измена Макар и не много на територията на общината съществуват улици и алеи, които са без измена снимка: КИС 13

Създават работна група за именуване на улици и алеи в Русе.

След като бъде извършен обстоен анализ и допитване до гражданите, комисията ще излезе с конкретни предложения за имена.

Макар и не много на територията на общината съществуват улици и алеи, които са без имена. Например една такава отсечка има между улиците "Околчица" и "Юндола" в квартал "Зравец". Затова се предлага създаването на работна група, която да установи кои са тези улици и да им даде имена.

Липсата на име може да създаде неудобства за хората, имащи недвижими имоти на такива места, както и за институции и комунални дружества.

Предложението е в състава на работната група освен общински съветници, представители на администрацията и на неправителствени организации да влязат иу граждани.  Работната група трябва да внесе проект за решение за именуване на улици, което да бъде гласувано най-късно на заседанието на Общинския съвет през юли.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 05 Април 2019 17:54
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.