Стартира годишният календар на Digital4 конференциите, домакин на първото събитие е Русе

By 15 Март 2023 Прочетена 460 пъти 0
Стартира годишния календар на Digital4 конференциите, домакин на първото събитие е Русе Стартира годишния календар на Digital4 конференциите, домакин на първото събитие е Русе

Годишната програмата на мащабната мрежа от конференции Digital4 стартира на 8 април от най-големия крайдунавски град.

През 2023 година домакини на Digital4 събитията ще бъдат 10 от водещите бизнес центрове в страната  - Русе, Благоевград, Бургас, Видин, София, Варна, Велико Търново, Пловдив, Плевен и Стара Загора. 

Digital4 инициативите  са обединени в проекта на Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA), наречен Digital4Bulgaria. Идеята за него се заражда с конференцията Digital4Plovdiv през 2016 година, а през 2018 година негов домакин става и град Варна, след това постепенно домакините се увеличават , за да достигнат до десет през 2023 година.

Мисията на проекта е да подпомогне  развитието на дигиталния бранш в България, създавайки добавена стойност за общността и помагайки за дигиталната трансформация на бизнеса.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Годишният календар на проекта Digital4Bulgaria стартира в град Русе на 8 април, където водеща тема ще бъде Международната онлайн търговия. Посетителите ще се срещнат с международни лектори и ще научат актуалните успешни модели за международна търговия.

Следващата спирка от националната обиколна ще бъде в Благоевград с водеща тема: Нови дигитални възможности  на 22 април, а на 27 и 28 април ще се проведе Digital4Burgas: Иновации, технологии и eCommerce. Digital4Vidin: Нови дигитални възможности 2023 ще се проведе на 12 май, последвана от конференцията в София с водеща тема: Иновации в онлайн търговията и разплащания, заедно с националния квалификационен кръг на Startup World Cup на 13 юни. На 24 юни домакин ще бъде морската ни столица, а Digital4Varna ще разгледа темата за SEO и Маркетинг чрез съдържание. 

Втората половина на годината стартира с Digital4Tarnovo:Нови дигитални възможности 2023 на 1 юли. Следващите събития в календара са годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv, DiTech Expo и конкурсът Digital Stars на 28 и 29 септември. Последните две национални конференции ще са в Плевен на 14 октомври и закриващото събитие - Digital4StzraZagora: Тенденции в онлайн търговията 2024 на 10 и 11 ноември.

Наситената програма от конференциите Digital4 продължава извън проекта Digital4Bulgaria и извън пределите на страната. Тази година към събитийния календар са планирани пилотните издания на конференциите Digital4Athens на 16 ноември и Digital4Istanbul на 7 декември, които ще представят международни лектори, ще увеличават възможностите пред бизнеса и ще позиционират страната ни като дигитален хъб на Балканите.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 15 Март 2023 14:02
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net