Кметът на Сливо поле с голямо признание от Синдиката на българските учители

By 04 Януари 2019
Валентин Атанасов получи годишната награда на СБУ за социално партньорство Валентин Атанасов получи годишната награда на СБУ за социално партньорство снимка: КИС 13

Отличиха кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов с годишната награда на Синдиката на българските учители за социално партньорство.

Днес наградата беше връчена на кмета на Община Сливо поле от председателя на областната структура на Синдиката на българските учители /СБУ/ Пламен Атанасов.

Отличието се дава на кмет, с когото СБУ си е партнирало особено добре през годината.

Първо Валентин Атанасов е бил номиниран от Общинския съвет на Синдиката на българските учители, а комисия на централно ниво в София е взела решение да отличи с наградата кмета на Община Сливо поле, който се конкурира за приза със свои колеги от цялата страна.

Валентин Атанасов благодари за наградата и обеща сътрудничеството със Синдиката на българските учители да продължи и занапред. Ще продължи и диалогът с трудовите колективи, които работят в образованието в общината за усъвършенстване на методиките на работа за повишаване на качеството в образователната система.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.