Сливополските полицаи хванаха млад разградчанин с фалшива шофьорска книжка

By 27 Октомври 2021 Прочетена 2494 пъти 0
Сливополските полицаи хванаха млад разградчанин с фалшива шофьорска книжка Сливополските полицаи хванаха млад разградчанин с фалшива шофьорска книжка снимка: КИС 13

Вчера в 13:30 часа в Сливо поле, на кръстовище между бул. "България" и ул. "Панайот Волов", полицаи от районното управление в града са спрели и извършили проверка на лек автомобил "Опел Сигнум" с разградска регистрация, при която като водач е установен 21-годишен от Разград.

За проверката на документите си, младият шофьор предоставил на полицаите книжка от гръцки образец.


В хода на полицейските действия обаче се е оказало, че предоставеното от него свидетелство за управление на МПС не съответства на гръцкия образец за шофьорска книжка и представлява неистински документ, а 21-годишният е неправоспособен водач и никога не му е издавано такова свидетелство.

Констатираното от униформените е документирано, на 21-годишния е съставен акт, а материалите по случая предадени на разследващ полицай, който е образувал срещу него бързо производство за престъпление по текстове от Наказателния кодекс, по описа на Районното управление на полицията в Сливо поле.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 27 Октомври 2021 11:13
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net