18 нарушения само за два часа са констатирали пътните полицаи в Търговище

By 23 Февруари 2023 Прочетена 638 пъти 0
18 нарушения само за два часа са констатирали пътните полицаи в Търговище 18 нарушения само за два часа са констатирали пътните полицаи в Търговище снимка: КИС 13

18 нарушения на пътя са констатирали за два часа екипи на ОДМВР-Търговище в хода на проведена специализирана акция за подобряване на пътната безопасност.

На 22 февруари за времето от 10 до 12 часа на пътя София-Варна, в община Търговище - до бензиностанцията на „Ромпетрол“ край гр. Търговище, служители на сектор „Пътна полиция“ и на РУ-Търговище са провели двучасова специализирана полицейска операция с цел подобряване на пътната безопасност. 

Проверките, в които са участвали 3 полицейски екипа и екип на БГ ТОЛ, са осъществени по метода на широкообхватния контрол.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

В хода на превантивната акция са проверени 65 моторни превозни средства и 78 граждани.

Констатирани са общо 18 нарушения, за които  контролните органи са съставили 4 акта за установяване на административно нарушение, един от които - по Кодекса за застраховането (за управление на МПС без валидна задължителна застраховка „Гражданска отговорност“.)

За установени от тях други нарушения по  Закона за движение по пътищата в хода на операцията полицейските служители са наложили на водачи на МПС и 14 глоби по фиш.

Проверките продължават.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 23 Февруари 2023 14:19
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net