fbpx

Готвят празнична фиеста в Търговище между 9 и 15 септември /ВИДЕО/

By 03 Септември 2020 Прочетена 1752 пъти 0

Празнична фиеста с луна парк и вечерни концерти ще се състои от 9 до 15 септември на поляната в парка "Борово око" в Търговище.

В посочения период на поляната срещу Художествената галерия ще бъдат разположени различни атракциони и люлки. Ще има и бирарии. На ул. "Мургаш" към галерията ще се продават храна, напитки и лакомства за децата. Ще има и щандове за ръчно изработени изделия, сувенири и подаръци.


Събитието се организира със съдействието на Община Търговище. Празничната фиеста ще се проведе при спазване на всички мерки за безопасност заради епидемичната обстановка.

Вечерните концерти от 9 до 15 септември ще се провеждат на голямата сцена в парк "Борово око" от 20:00 часа, като входа ще е свободен. Посетителите на празничната фиеста ще могат да се насладят на изпълненията на редица певци и музиканти сред които Виво Монтана, Нели Петкова, Славка Калчева, Васко Кръпката, Дивна и Тита.

Ще участват и местни танцови и музикални състави.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 03 Септември 2020 16:36
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.