Няма бедстващи хора в община Търговище. Почистването на пътищата продължава

By 11 Януари 2017 Прочетена 1049 пъти 0

Снегонавявания затвориха пътя Търговище – Попово, преди село Здравец. От полицията пуснаха алтернативни маршрути за движение.

Все още тече почистването на общинските пътища по всички направления в община Търговище.

С роторен снегорин се работи по отварянето на 9-километровата отсечка към село Момино. Във всички населени места без проблем се доставят хляб и хранителни продукти. Няма блокирани автомобили с бедстващи хора на територията на общината.

Не спира почистването и на градските улици. От Общината съобщиха, че започва извозването на снега.

Все още е забавен процесът на сметосъбиране, заради насочените машини и служители на фирмата по поддръжка към дейности по снегопочистване, които са приоритетни. Ниските температури затрудняват работата, тъй като отпадъците трябва да преминат и през сепариращите инсталации, преди да бъдат транспортирани към депото.

Междувременно Община Търговище внесе искане в Министерството на образованието за удължаване на ваканцията до края на седмицата, тъй като вече са изчерпани трите възможни дни, които можеха да бъдат дадени от кмета.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.