fbpx

Община Търговище продължава безплатното доставяне на храна и медикаменти

By 19 Октомври 2020 Прочетена 1159 пъти 0
Община Търговище продължава безплатното доставяне на храна и медикаменти Община Търговище продължава безплатното доставяне на храна и медикаменти снимка: КИС 13

Община Търговище продължава безплатната услуга за доставка на храна и медикаменти на възрастни и хора с невъзможност за самообслужване.

Тя се предоставя по проект „Патронажна грижа“ – Компонент 3, по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“.

Услугата може да бъде заявена на тел. 0601 68 620 в Община Търговище, от 9.00 до 17.00 ч. от понеделник до петък. 


По проекта се оказва съдействие за закупуване на основни продукти и медикаменди със средства на потребителите, както и при заплащането на битови сметки или при заявяване на административни услуги.

Целева група по проекта са възрастни хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване, хора с увреждания; лица в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот; лица, поставени под карантина във връзка с COVID-19; самотни родители с деца до 12 г., които са в невъзможност да оставят децата си сами.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.