Обявиха обществена поръчка за благоустрояване на квартал 95 в Търговище

By 24 Януари 2022 Прочетена 1642 пъти 0
Обявиха обществена поръчка за благоустрояване на квартал 95 в Търговище Обявиха обществена поръчка за благоустрояване на квартал 95 в Търговище графика: Община Търговище

Обявена е обществената поръчка за благоустрояване на квартал 95, в района на улиците "Средна гора" и "Сава Геренов" в Търговище.

Срокът за подаване на документи за участие в публичното състезание е 8 февруари.

Предвижда се строителството да се изпълнява на два етапа. В първия етап се предвижда теренът да се благоустрои, като бъдат оформени места за паркиране на леки автомобили, обслужващи алеи и озеленяване, изграждане на осветителна инсталация и улична канализацияВъв втория етап се предвижда изграждане на нова улица, която ще излиза от жилищните сгради към улица "Дамян Груев".

РЕКЛАМА


Припомняме, че вече е избран изпълнител и за строителството на квартала в района на улица "Скопие". Дейностите ще започнат при повишаване на температурите. Там също ще се работи поетапно. През тази година предстои изграждането на нова улица, като продължение на ул. "Мадара", която ще преминава непосредствено пред т. нар. "битак" и ще стига до бл. №19 на ул. "Скопие". Ще се обособят паркоместа и ще се асфалтира. Ще се изграждат и ВиК и ел. комуникации.

Общата стойност на поръчката за благоустрояване на квартала около "Сава Геренов" е 625 000 лв. без ДДС. Тя е публикувана в централизираната онлайн платформа за електронни обществени поръчки: https://app.eop.bg/today/182036

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 24 Януари 2022 15:11
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net