Показват уникално светлинно шоу с дронове за Деня на Търговище /ВИДЕО/

By 11 Май 2021 Прочетена 3692 пъти 0

Светлинно шоу с дронове представят в Търговище за празника на града – 14 май.

Тази година няма да се проведе традиционният панаир, заради обявената до края на месеца извънредна епидемична обстановка. От Общината обаче имат готовност събитието да бъде изместено за есента.

Тържествата ще започнат в 09:30 часа с ритуал за издигане на знамената на площад "Свобода". Той ще бъде с участието на Духовия оркестър към Община Търговище, Мажоретния състав към Центъра за младежки дейности и инициативи и знаменосци от СУ "Проф. Никола Маринов".


В 10:00 часа пък ще се проведе и тържествено заседание на Общинския съвет, което по традиция телевизия КИС 13 ще излъчи НА ЖИВО. На него ще бъдат наградени новите почетни граждани на Търговище.

В 17:00 часа на малката сцена до градския шадраван ще бъде изложен макет на панаира от 1868, който някога се е намирал на пътя за Разград и е заемал много голяма площ.

В 21:00 часа, на площад "Свобода", ще се състои светлинно шоу с дронове. В него ще се включат 40 летателни апарата, които в продължение на 10 минути ще изпълняват предварително програмирани дизайни и фигури, осветявайки небето над Търговище.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 11 Май 2021 16:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net