"Реди Гармънт Технолъджи България" откри предприятие в Търговище

By 26 Октомври 2018 Прочетена 8432 пъти 1 comment
Инвестицията е за близо 11 милиона лева Инвестицията е за близо 11 милиона лева КИС 13

С Тържествена церемония откриха ново предприятие в Търговище. Инвестицията е за близо 11 милиона лева.

"Реди Гармънт Технолоджи България" е десетото предприятие от групата "Доктор Бок Индустрийс" в Европа. То ще се занимава с багрене, пране и обработка на готово конфекционирани облекла. Очаква се заводът да даде работа на 150 човека в три смени.

Предприятието в България е шедьовър, защото са внедрени ултрамодерни технологии за пране, багрене и пречистване на въздуха, заяви главният акционер "Доктор Бок Индустрийс" д-р Дитрих Бок.

Фокусирани сме върху предлагането на устойчиви процеси и влагането на възможно най-малко количество ресурси, енергия, химикали и вода

обяви д-р Бок

На церемонията присъства и кметът на Община Търговище д-р Дарин Димитров, който изказа удовлетвореността си от направената инвестиция.

Разкриването на нови работни места може да окаже само положително въздействие на икономиката в Търговище. Политиката на Общината е насочена именно към привличане на нови инвеститори

категоричен бе д-р Димитров
"Реди Гармънт Технолоджи България" е лидер в своя вид индустрия, категоричен е управителят на предприятието Розалина Златкова. Групата "Доктор Бок Индъстрийс", част от която е и "Реди Гармънт Технолоджи България", е основана през 1984 година в Германия, и е сред най-бързо развиващите се в сектора, внедрявайки иновативни и екологично ориентирани технологии.Тя е основен партньор на Хюго Бос, Бугати, Порше дизайн и др.


*Платена публикация

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 26 Октомври 2018 19:19
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net