Велико Търново, Габрово и БФХ с висока оценка за световното първенство

By 15 Ноември 2017
Световната купа по хандбал се проведе в средата на месец юни. Във Велико Търново се състояха срещите от груповата фаза, на директните елиминации, както и финала на надпреварата Световната купа по хандбал се проведе в средата на месец юни. Във Велико Търново се състояха срещите от груповата фаза, на директните елиминации, както и финала на надпреварата Община Велико Търново / архив

Велико Търново, Габрово и Българската федерация по хандбал получиха висока оценка от Световната хандбална федерация по повод провелата се в двата града Световна купа по хандбал.

Това се случи в Анталия на годишния конгрес на международната организация.

Световната купа по хандбал се проведе в средата на месец юни. Във Велико Търново се състояха срещите от груповата фаза, на директните елиминации, както и финала на надпреварата. 

По време на турнира президентите на Европейската и Международната федерации по хандбал Михаел Видерер и Хасан Мустафа се срещнаха с кмета на старата столица Даниел Панов. Още тогава те похвалиха организацията на спортната надпревара.

На конгреса в Анталия Росица Бакърджиева – председател на Bългарската федерация по хандбал – бе удостоена със специален плакет. Призът и бе връчен от президента на Световната хадбална федерация.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.