Аптеки Фрамар с първа аптека в град Велико Търново

By 17 Януари 2023 Прочетена 1692 пъти 0

Aптечната верига "Фрамар“ отвори първата си аптека в област Велико Търново. Разположена във Велико Търново, бул. "България" 39, аптека Фрамар 47 бе открита официално на 16 януари 2023 година.

Какво получавате в аптеки "Фрамар"?

  • Продуктово портфолио от над 50 000 артикула
  • Актуални наличности на ексклузивни и дефицитни продукти
  • Квалифициран персонал, готов да отговори на въпросите ви
  • Удобно местоположение
  • Активна програма за лоялност
  • Двуседмична продуктово-информационна брошура

Велико Търново е поредният град от картата на България, в който ярко присъства марката "Фрамар". Няма да крия, че имаше огромен интерес и запитвания от граждани, а и веднага, след като се появихме в Габрово, започнахме да планираме старопрестолния град като наша следваща спирка.

коментира Диана Бютюнска, изпълнителен директор на "Фрамар Холдинг"
vutre-v-statiata.jpg

"Фрамар" е компания с модерен подход – нашите клиенти ни асоциират с просторни и светли помещения, разположени на комуникативни места, както и с професионално отношение към детайлите в нашата ежедневна работа. Ние ценим клиентите си и правим всичко възможно, за да получат те качествена услуга – безпрепятствен достъп до информация и оригинални лекарствени продукти. През 2023 година работим в посока отварянето на 10 нови аптеки в 4 области на страната. Всеки нов обект за нас е предизвикателство, пред което се изправяме с отговорност и с ясна визия за бъдещото ни развитие. Особено важен за нас е човешкият ресурс и "Фрамар" инвестира време и усилия в развитие на професионалните качества на работещите във веригата, включително и в повишаване на образователния им ценз. През 2021 година развихме нашата система за онлайн обучения на фармацевти, която позволи да продължим обучителните сесии и по време на COVID кризата. Непрекъснатото повишаване на квалификацията е от съществена важност за всеки специалист, който е длъжен да се информира за най-новите тенденции в здравеопазването и лечебните практики. През 2022 година стартирахме стипендиантска програма за фармацевти, които завършват своето образование и желаят да работят в аптеки Фрамар. Приемаме за свое задължение да даваме възможност за развитие на всички млади хора, които продължават своето образование в стратегическа за България специалност. Посоката ни за развитие включва и изграждане на голям логистичен център в Стара Загора, който да поеме обслужването и на нашите онлайн поръчки. Хибридният модел на работа с онлайн платформата framar.bg е поглед към бъдещето.

допълни Диана Бютюнска, изпълнителен директор на "Фрамар Холдинг"

Аптеки "Фрамар" – компания с 23 години история

Аптечната верига стартира през 1999 година – началото е поставено с откриването на първата денонощна аптека в град Стара Загора. Към настоящия момент "Фрамар" оперира с 50 аптеки в цялата страна.

Здравната платформа и онлайн аптеката framar.bg обслужват милионна аудитория всеки месец. В сайта можете да намерите информация за лекарства, хранителни добавки, козметика и медицински консумативи, да научите какво се случва в света на здравето и медицината както у нас, така и по света – здравни новини, анализи, интервюта и видео материали. Справочната база данни дава изчерпателна и актуална информация за лекари-специалисти, здравни и медицински заведения и организации, оптики и аптеки, спортни, туристически и образователни структури.

На достъпен за читателите език е съставена и Медицинската енциклопедия – разработка на медицински специалисти, която дава богата и ценна информация по отношение на здравни проблеми - болести, симптоми, диагностика, лечение...

Марката "Фрамар" е популярна с иновативните приложения – Фрамар Диагностик (онлайн диагностик по популярни симптоми), Фрамар Лекарствени взаимодействия (лекарствени взаимодействия с храни, напитки и хранителни добавки) – и двете напълно безплатни за читателите.

Фрамар поддържа висок стандарт на работа както във физическите обекти, така и в дейностите, свързани с развитието на онлайн платформата. На повече от 100 души се разчита за развитието на сайта и за търговско ориентираните дейности на компанията, а служителите в аптеките са над 200.

Това са хората, на които вярваме и те са най-ценният ни актив.

допълва Диана Бютюнска

Заповядайте в най-новата аптека "Фрамар" – гражданите на Велико Търново могат да разчитат на висок професионализъм и на специално отношение към проблемите на всеки един от тях.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 17 Януари 2023 13:42
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net