fbpx

Ремонтите на "Ивайло" продължават

By 17 Юли 2017 Прочетена 1846 пъти 0
Инвестициите в стадиона са от бюджетите на Община Велико Търново, общинското предприятие "Спортни имоти и прояви" и спонсори Инвестициите в стадиона са от бюджетите на Община Велико Търново, общинското предприятие "Спортни имоти и прояви" и спонсори Община Велико Търново

Започна ремонт на съблекалните на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Дейностите започнаха с тази на гостите, където ще бъдат подменени ВиК- и ел-иинсталациите, ще бъде монтирана вентилационна система, ще бъдат сменени и облицовките. Тя ще разполага с масажно отделение и нови санитарни помещения. Ремонтите се извършват във връзка с лицензирането на стадиона за срещите на футболния "Етър" от Първа професионална лига.

Очаква се реконструкцията да завърши до първия домакински мач на "болярите" срещу "Верея" Стара Загора. Датата на мача ще е между 28 и 31 юли, като тя все още не е уточнена.

След съблекалнята за гостуващите отбори ще започне ремонт и на тази за домакините. Тя е оставена като втора, тъй като не влиза в изискванията на Лицензионната комисия към БФС. Идеята е да бъдат осигурени още по-добри условия, както за юношеския национален отбор на България, който през септември ще играе на "Ивайло" евроквалификация, така и за футболистите на "Етър".

Междувременно от Община Велико Търново съобщават, че е започнал ремонт и на санитарния възел в източната част от централната трибуна, който е затворен вече повече от 10 години. Така сектор "А" на стадиона в старата столица ще разполага с три такива. Вече е приключил ремонтът на трите мъжки и едната дамска тоалетна в сектора за гости.

Инвестициите в стадиона са от бюджетите на Община Велико Търново, общинското предприятие "Спортни имоти и прояви" и спонсори.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Ad Sidebar