Великотърновски университет ще издава свой вестник

By 13 Февруари 2018 Прочетена 2034 пъти 0
Вестникът ще съдържа публицистични статии, интересни рубрики, коментари по актуални за студентите въпроси. Вестникът ще съдържа публицистични статии, интересни рубрики, коментари по актуални за студентите въпроси. КИС 13

Великотърновски университет ще поднови издаването на университетски вестник след дългогодишно прекъсване. Името му ще бъде „ВТУ ДНЕС”.

Вестникът ще се издава в онлайн формат, като ще се печатат и няколко единични бройки в хартиен вариант за библиотеките и факултетите.

Сформират е Инициативен комитет за издаване на вестника. Комитетът е в състав Георги Сивев, Евелина Чернева и Александър Тасев.

Вестникът ще съдържа публицистични статии, интересни рубрики, коментари по актуални за студентите въпроси, интервюта от Алумни клуба на университета и Настоятелството, множество лични мнения на студентската общност, стихотворения, спортна рубрика и много други. В него младите хора ще могат да намерят информация относно стажове и работни места, свързани с Кариерния център.

Създаден е имейл адрес, на който студентите ще могат да изпращат техни текстове, актуални теми и въпроси.

Всички студенти във Великотърновски университет, които имат желание да се включат в организацията и издаването на вестника могат да се свържат с Инициативния комитет на имейл - vtudnes@live.uni-vt.bg .

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net