Започна основният ремонт на улица "Васил Левски" във Велико Търново

By 31 Юли 2017 Прочетена 1657 пъти 0
Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител" Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител" Община Велико Търново

Започна основният ремонт на главната великотърновска улица - "Васил Левски".

Дейностите по подготовката за цялостното преасфалтиране на улицата ще е разделена на два етапа, като площта на новия асфалт ще е за близо 5900 кв.м.

В ремонтните дейности ще бъде включено още подравняване на основата, подмяна на металните решетки на дъждовните шахти и подмяна на капаците на ревизионните шахти.

Със своя заповед от днес кметът на Велико Търново Даниел Панов е въвел временна организация на движението, която ще бъде в сила до 6 август включително.

Първият етап ще обхваща участъка на улица "Васил Левски" от кръстовището при сградата на Общината до пресечката с улица "Цар Освободител". Там се забранява преминаването на автмобили, с изключение на линиите от градския транспорт. Ограниченията важат в периода между 08:30 до 17:00 часа всеки ден.

Вторият етап предвижда забраняване на движението по улица "Васил Левски"в участъка между улиците "Цар Освободител" и "Бачо Киро" (района на Студентски стол 2). И в този участък ограниченията за движение няма да важат за градския транспорт.

Обходните маршрути са през улиците "Христо Ботев", "Марно поле", "Цар Самуил", "Цар Тодор Светослав", "Бачо Киро" и "Седми юли".

По преценка на контролните органи на МВР движението може да бъде спирано и извън посочените часове, посочват още от Община Велико Търново.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net