ВИДЕО: Бойко Борисов подкрепи кандидатурата на Иван Иванов за кмет на Русе

By 23 Октомври 2023 Прочетена 409 пъти 0

Бойко Борисов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Русе Иван Иванов и кандидатите за общински съветници.

Бяха представени и кандидат-кметове от малките населени места в общината, както и успешните кметове на ГЕРБ на 6 от общо 8-те общини в региона, които отново са кандидати, стъпвайки върху опита и постигнатото през предишните мандати.

И с кой се конкурираме всъщност? През тези 3 години, един воден цикъл, който и него калпаво направиха, но 90 милиона отпуснахме. С кой да се конкурираме? За писти лекоатлетически, театри, гимназии, спортни зали, булеварди, мостове, крайдунавската улица.

подчерта свършеното от ГЕРБ за Русе Бойко Борисов

Тук сме, за да заявим ясно, че можем да победим отново и да изберем Иван Иванов за кмет на Русе, заяви регионалният координатор на ГЕРБ Пламен Нунев. 

Вместо да говорим за растеж, за развитие, за иновации, основните теми сега са чистотата и хигиената на града, разкопаните улици и мръсния въздух. Затова тази вечер всички заедно трябва да покажем, че можем да изведем Русе от кризата.

категоричен бе Нунев

Кандидатите на ГЕРБ за кметове и общински съветници подкрепи и председателят на парламентарната група Десислава Атанасова.

Всички задачи, които са си поставили нашите кандидати, които са успешни кметове, изискват не само воля, не само политическа подкрепа, но и много, много сериозен финансов ресурс. И докато г-н-Иванов говореше за водния цикъл, за теглените заеми, за неосъществените проекти, с г-н Борисов си говорихме, че всичко това би могло да стане възможно, ако имаме адекватен закон за държавния бюджет, а именно финансов ресурс.

подчерта Атанасова

Предстоят ни тежки задачи, но ние знаем как да се справим, категоричен е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе Иван Иванов.

Когато в тази зала виждам този електорат на тази партия, която е с най-голям управленски опит, най-голям кадрови потенциал, аз съм уверен, че ние можем и ние знаем как ще го направим, защото Вие стоите зад мен. И Ви гарантирам, че ние знаем какво трябва да направим и как да го направим, защото ние можем, защото ние работим за Русе. И на 29 Ви приканвам заедно всички да гласуваме анблок за кмет и за общински съветници.

заяви Иванов

ГЕРБ е с номер 7 в бюлетината.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net