Нова придобивка за пенсионерите в най-голямото село в община Разград

By 26 Октомври 2023 Прочетена 590 пъти 0
Нова придобивка за пенсионерите в най-голямото село в община Разград Нова придобивка за пенсионерите в най-голямото село в община Разград снимка: Община Разград

Заместник-кметът и изпълняващ функциите на Кмет на Община Разград Полина Иванова извърши оглед на дейностите по монтажа на новото помещение на пенсионерския клуб в село Дянково.

Средствата за закупуването и монтажа на контейнера, към който има и навес, са предвидени като част от целевата субсидия за капиталови разходи в бюджета на Община Разград за 2023 г.

Това стана по искане на възрастните хора от Дянково. Стойността на фургона с монтажа е 26 008,54 лв. без ДДС. Конструкцията е поставена на мястото на амортизирана автобусна спирка в Дянково.

РЕКЛАМА

 

Навесът към контейнера ще продължи да се използва като спирка за автобуса, а в останалите помещения ще се събират възрастните хора от селото. Стените на фургона са сандвич панел, има пет ПВЦ-прозорци, ламинат на пода, таванът е с вата и ПВЦ-ламперия, обособено е помещение за тоалетна, в което има и душ.

Външните размери на фургона са 480/700/240 см.

Това е вторият пенсионерски клуб в община Разград, който се помещава във фургон от този тип. Първият бе поставен в жк "Абритус" (Водна централа) и се радва на голяма посещаемост от живеещите в района пенсионери.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 28 Октомври 2023 00:43
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net