ВИДЕО: Ремонтират детските градини в Разград през юли и август

By 09 Юни 2022 Прочетена 1612 пъти 0

Обновяват детските градини в Разград през юли и август.

Предвидени са ремонти и в детските заведения по селата в общината. 

Дейностите по обновяване, почистване и пълна дезинфекция ще обхванат половината от детските градини през юли, а другите ще останат за август. Графикът на ремонтите е изготвен по начин, който ще даде възможност малчуганите от всяка от затворените за месец детски градини да могат да посещават някое от близките заведения, които работят през съответния период.

РЕКЛАМА


Така например през юли текущ ремонт, почистване и пълна дезинфекция на помещенията ще се извършват в детските градини "Зорница", "Незабравка", "Шестте ястребинчета", "Райна Княгиня" и "Приказка", като децата ще посещават съответно "Лудогорче", "Детелина", "Митко Палаузов"; "Славейче" и "Васил Левски". През август остават същите двойки детски градини, които си сменят местата.

В селата Топчии, Раковски, Дянково, Гецово, Мортагоново и Стражец предстоят основни ремонти в 6 детски заведения, ще затворят по време на строителните дейности. През август пък няма да работи другата детска градина в Раковски и тази в Киченица, в Благоево ще бъде затворена от 18 юли до 18 август, а детската градина в Ясеновец ще работи през цялото лято с дежурни групи.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 09 Юни 2022 16:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net