ВИДЕО: Digital4Ruse събра десетки предприемачи, които обмениха опит за онлайн търговията

By 10 Април 2023 Прочетена 1025 пъти 0

За втора година в Русе се проведе събитие в рамките на мащабния проект Digital4.

Форумът бе посветен на международната онлайн търговия.

Организатори на събитието са Internet media group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Потребността на хората за посещение на подобни мероприятия извън столицата се разраства много силно и нуждата да се събират и да правят бизнес между тях. Така се родиха и следващите 9 града. Общо Digital4 в момента е в 10 града на България и се планира до края на годината в 2 други столици - в Атина и в Истанбул.

каза основателя на Digital4 инициативите - Любомир Атанасов

Русе бе първият от десетте града в страната, домакин на тазгодишното издание на форума, който се проведе в Канев център.

Русе е един прекрасен град, в който можем да осъществяваме това събитие. Вярвам, че много добре си пасва с темата на събитието "Международна онлайн търговия", "Успешна онлайн търговия". Русе все пак е, така да се каже, вратата на България към Европа, така че вярвам в това, вярвам в хората в града. Виждаме изключително много инициатива, бизнес инициатива, изключително много млади хора, които са тук, които искат да се занимава не само с онлайн търговия, а изобщо с дигитален бизнес и да се развиват в така да се каже, дигиталната сфера.

Заяви председателят на Европейската асоциация на дигиталните експерти Преслав Бобев

През миналата година събитията Digital4 са били посетени от над 3 хиляди дигитални предприемачи в България, като през тази година се очаква сега да доближат 5 хиляди.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Ние отчитаме най-голям резултат и сме най-щастливи като организатори, когато нашите гости създадат изключително много нови контакти. Те са тук затова не само да научат много нови неща, но те са тук за да комуникират, да говорят един с друг, да се запознават и по този начин да развиват своите бизнеси.

допълни Преслав Бобев

Мисията на мащабния проект Digital4 е да помага за дигиталната трансформация на бизнеса.

Мога да дам много елементарен пример: Един от най-бързо развиващите се бизнеси в региона на Пловдив, са стартирали като са се запознали на нашето събитие и са създали бизнес контакт с друг човек и оттам всъщност в момента е един от най-големите икономически продукти, който дава много работа на хората.

каза още Любомир Атанасов

Събитието Digital4 се реализира и с подкрепата на Община Русе.

Важно е изключително много, защото онлайн света отдавна вече не е нереален свят. Онлайн света отдавна вече е реален свят и е въпрос на решение на хората, фирмите и институциите, дали ще съществуват в този реален свят. Отдавна вече онлайн света за бизнеса изкарва съвсем реални пари. Апък за обществото това е възможност, както и за Община Русе и за всички други публични субекти, да присъстват в този реален свят.

коментира кмета на Община Русе Пенчо Милков

По време на форума в Русе бяха представени най-новите и успешни търговски практики и маркетингови стратегии за достигането на външни пазари. Програмата включваше впечатляваща комбинация от успешни предприемачи от България и Румъния и експерти в областта на международния дигитален маркетинг, спедиторството и данъчното право.

Медиен партньор на Digital4 събитието в Русе бе телевизия КИС 13.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 10 Април 2023 23:21
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net