Стартира новата интернет страница на МИГ Две могили - Иваново

By 24 Април 2023 Прочетена 653 пъти 0
Стартира новата интернет страница на МИГ Две могили -  Иваново Стартира новата интернет страница на МИГ Две могили - Иваново

СДРУЖЕНИЕ "МИГ ЛИДЕР НА ТЕРИТОРИЯ ДВЕ МОГИЛИ И ИВАНОВО", изпълнява дейностите по проекта "Популяризиране на местната идентичност, чрез организиране на фестивали, публичност и закупуване на материални активи в интерес на местната общност".

Предизвикателствата са много, тъй като това е първи административен договор за екипа.

Всички дейности са възложени за изпълнение по административния договор с Управляващия орган на Програмата за развитие на селските райони 2014 - 2020 г/ МЗм  - РД 50- 82/14.12.2022 год. което дава убедеността, че сроковете предвидени в индикативният график ще бъдат спазени. 

Дейностите са групирани в две основни групи - доставки и услуги. Най-важната дейност е изработването на сайт на СДРУЖЕНИЕ "МИГ ЛИДЕР НА ТЕРИТОРИЯ ДВЕ МОГИЛИ И ИВАНОВО", тъй като визуализацията и информираността са елементи от прозрачността  и устойчивостта при изпълнението на проекти. Чрез сайта, местната общност ще получава своевременно информация, за обучения, събития /празници и фестивали/ и др.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Слогана "Можем, искаме, градим" много добре показва мотивацията на ръководствата на двете Общини, че трябва да се привлича европейско финансиране, което да е гарант за подобряването на качеството на живот на териториите.

Направени са и две проучвания за възможностите за надграждане на туризма  в района и привличането на нови бизнеси в селските райони, споделени са и добри практики от ЕС.

В заключенията и на двата материала е изведен извод, че в региона има неизползван потенциал за развитие.

Важно е да има идеи и хора, които да мечтаят, все по-често нестандартните идеи в новото забързано време се реализират по-лесно и са по-устойчиви.

Младите хора искат спокойствие и чиста природа, това за територията на СДРУЖЕНИЕ "МИГ ЛИДЕР НА ТЕРИТОРИЯ ДВЕ МОГИЛИ И ИВАНОВО", е налице, подхода "ЛИДЕР"  ще допринесе до подобряване на инфраструктурата, запазване на културно – историческото наследство и създаване на работни места в териториите на Общините Две могили и Иваново.

С изпълнението на проекта "Популяризиране на местната идентичност, чрез организиране на фестивали, публичност и закупуване на материални активи в интерес на местната общност" екипа на СДРУЖЕНИЕ "МИГ ЛИДЕР НА ТЕРИТОРИЯ ДВЕ МОГИЛИ И ИВАНОВО", са  намерили правилният път за популяризиране на местната общност и подобряването на качеството на живот на територията на двете общини Две могили и Иваново.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net