ВИДЕО: Приключи мащабният ремонт на Първа районна служба на пожарната в Русе

By 23 Септември 2021 Прочетена 1856 пъти 0

Откриха напълно обновената сграда на Първа районна служба на пожарната в Русе.

Тя бе основно ремонтирана по трансграничен проект с Румъния. Всички помещения в сградата са изцяло преоборудвани и отговарят на най-съвременните европейски изисквания.

Пожарната в България е сред най-големите собственици на недвижими имоти, като в последните няколко години са изцяло обновени 31 сгради. Всичко това е станало с финансовата подкрепа на Европейския съюз. Първа районна служба на пожарната в Русе е реновирана за около 2,1 милиона евро.


Освен изградените енергийно ефективни системи, са подсигурени и най-съвременните средства за контрол на достъпа и видеонаблюдение. Огнеборците имат нови спални помещения, физкултурен салон, столова и места за отдих.

До дни предстои откриването на още една реновирана сграда на пожарната в страната, както и на учебно-тренировъчен комплекс за доброволци и подрастващи.

След официалната част по откриването на обновената сграда на първа районна служба на пожарната, се проведе практическа демонстрация на атрактивната дисциплина "Изкачване с щурмова стълба".

Вижте повече подробности във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 23 Септември 2021 17:59
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net