Правителството назначи новите областни управители на Русе, Разград и Велико Търново

By 29 Юли 2023 Прочетена 1290 пъти 1 comment
Правителството назначи новите областни управители в Русе, Разград и Велико Търново Правителството назначи новите областни управители в Русе, Разград и Велико Търново снимка: БГНЕС

Министерски съвет назначи 8 нови областни управители късно снощи.

След като по-рано през седмицата правителството назначи в Търговище Гергана Цонева, вече Бургас, Велико Търново, Габрово, Пазарджик, РазградРусе, Смолян и Шумен също имат титуляри на длъжността.

В Русе за областен управител е назначен Данаил Ковачев. Той е бил е началник на полицейския участък в Иваново и началник на Районното управление на полицията в Две могили. През последните години е работил в компания в сферата на сигурността и охраната. Завършил е "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред" в Академията на МВР в София и е магистър е по право от Русенски университет "Ангел Кънчев".

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Владимир Димитров
 поема поста областен управител на Разград. Цялата му кариера преминава в частния сектор в сферите на търговията и строителството. Магистър е по публична администрация от Варненски свободен университет "Черноризец Храбър". Понастоящем Димитров е и областен лидер на ГЕРБ - Разград.

Ивайло Здравков пък е назначен за областен управител на Велико Търново. До настоящия момент той е бил директор на Териториалната дирекция на Агенцията по приходите във Велико Търново, а преди това е ръководил регионалната структура на Агенцията за държавни вземания. По образование е юрист.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(1 Vote)
Последно променена в Събота, 29 Юли 2023 18:49
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net