Община Разград с награда "История и традиции" от Асоциацията на българските градове и региони

By 02 Август 2021 Прочетена 1970 пъти 0
Община Разград с награда "История и традиции" от Асоциацията на българските градове и региони Община Разград с награда "История и традиции" от Асоциацията на българските градове и региони снимка: Община Разград

Община Разград е сред призьорите в Национални награди на Асоциацията на българските градове и региони за 2021 година.

Плакетът и грамотата получи в края на миналата седмица заместник-кметът Мирослав Грънчаров, а днес той ги предаде на Кмета на Община Разград Денчо Бояджиев.

Отличията бяха обявени на официална церемония, част от програмата на Научно-практическата конференция "Интелигентни градове и общини – визия за бъдещето", която АБГР организира и на която Община Разград бе представлявана от заместник-кмета Мирослав Грънчаров.


Конференцията се проведе на 30 и 31 юли в Правец, тя бе организирана със съдействието на Фондация "Конрад Аденауер" в партньорство с УНСС. В събитието участваха представители на над 30 общини, лектори бяха преподаватели от УНСС и експерти от фирми, предлагащи технологични възможности за дигитализация на различни дейности от местното самоуправление.

Наградата на Община Разград е в категория "История и традиции" и се връчва за опазването на традициите в региона чрез провеждане на фестивали и събития, свързани с богатото културно-историческо наследство на региона.

Призът бе връчен от председателя на УС на АБГР Ергин Емин.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 02 Август 2021 17:26
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net