Председателят на партия МИР ще води листата на "БСП за България" в Разград

By 28 Април 2024 Прочетена 1246 пъти 0
Според него България има нужда от истинска и морална алтернатива на сглобката и на всичко, което се случва в държавата в последните години. Според него България има нужда от истинска и морална алтернатива на сглобката и на всичко, което се случва в държавата в последните години. Снимка: партия МИР

Лидерът на партия МИР Симеон Славчев ще води листата на ляво-патриотичната коалиция "БСП за България" в област Разград за предстоящите на 9-и юни тази година предсрочни парламентарни избори.

Според него България има нужда от истинска и морална алтернатива на сглобката и на всичко, което се случва в държавата в последните години.

Ляво-патриотичната коалиция "БСП за България" е именно тази алтернатива, която ще върне нормалността в държавата и която ще изгради социално-солидарен модел на държавно, икономическо и лично развитие и защита на конституционния ред и на правовата държава. Длъжни сме заради Родината и бъдещето на нашите деца в нея заедно и с общи и задружни усилия да успеем. Нито крачка назад, защото зад нас е България.

каза още лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Той е убеден, че новото обединение между леви и патриотични партии и организации ще се превърне в реална алтернатива още на тези избори и така България ще тръгне по нов и коренно различен от досегашния модел на развитие.

Симеон Славчев е роден на 14 юни 1978 г. във Варна Висшето си образование завършва в Техническия университет в София като инженер-магистър по "Индустриален мениджмънт". Завършил е Академията за социална политика на Института за социална интеграция, има придобита допълнителна професионална квалификация по "Управленски умения". Специализирал е "Политически мениджмънт" в Българското училище за политика към "Нов български университет". Има над 17 години управленски опит като мениджър и управител на фирми и ръководител на проекти.

В периода 2015 - 2019 г. е общински съветник в Столичния общински съвет, съпредседател на "Политическа група 5" и член на председателския съвет на Столичния общински съвет, заместник-председател на Постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране, член на Постоянната комисия по транспорт и туризъм, както и на Постоянната комисия по здравеопазване и социална политика. От 2018 е учредител и председател на ПП МИР.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 28 Април 2024 15:31
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net