ВИДЕО: 8 са кандидатите да осъществяват надзор на основния ремонт на Дунав мост при Русе

By 08 Ноември 2023 Прочетена 453 пъти 0

8 са отворените оферти в обществената поръчка за строителния надзор на основния ремонт на Дунав мост при Русе и Гюргево.

Междувременно продължава и разглеждането на офертите, които са постъпили по обществената поръчка за избор на изпълнител на основния ремонт на съоръжението. 

От Aгенция "Пътна инфраструктура" съобщават, че поръчката за строителен надзор предвижда изпълнението да бъде в два етапа. Първият е изготвяне на комплексен доклад за оценка на съответствието с основните изисквания към строежите и технически контрол по конструктивната част на предоставения технически проект. Вторият е упражняване на строителен надзор по време на строителството.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


В момента се провежда и обществена поръчка за избор на изпълнител на основния ремонт на Дунав мост, като тръжната комисия продължава работата си по разглеждането на трите постъпили оферти.

Сред основните дейности, предвидени в изработения технически проект, са цялостна подмяна на асфалтовата настилка и на панелите, хидроизолация, нови ограничителни системи и маркировка.

Изискването на АПИ към бъдещия изпълнител е работният процес да е организиран, така че да не се спира движението по Дунав мост, а трафикът да преминава безопасно в едното платно.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 08 Ноември 2023 17:15
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net