Обраха актриса по време на репетиции в театъра в Русе

By 16 Януари 2024 Прочетена 954 пъти 0
Обраха актриса по време на репетиции в театъра в Русе Обраха актриса по време на репетиции в театъра в Русе снимка: КИС 13

Служители от Първо районно управление в Русе са установили "гастрольор", извършил кражби от съблекални в русенския театър. 

За това съобщава Областната дирекция на МВР.

На 27 декември м.г. в Първо РУ е прието заявление от жена, която е съобщила, че същия ден между 16:00 и 17:00 часа, докато била на репетиция в сградата на ДТ "Сава Огнянов" в гр. Русе, от съблекалнята й е извършена кражба на дамската чанта, в която е имало мобилен телефон, портмоне със сума пари, лични документи и други вещи.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

По подадения сигнал служителите на Първо РУ са регистрирали преписка и са започнали работа за изясняване на извършеното престъпление. В хода на предприетите полицейски действия е станало ясно, че по същото време и по същия начин е извършена кражба и на портмоне, което е било в мъжка чанта, намираща се в съблекалнята на театъра.

По данни на потърпевшия то е съдържало лични документи и около 80 лв. По този случай в районното управление също е регистриран заявителски материал.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда са установили като автор на двете деяния 47-годишен мъж от гр. Девня, разследван за подобни престъпления и в други градове в страната.

Работата по случая и за изясняването на престъпната дейност на лицето продължава.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net