Органите на реда в Русе установиха четирима мъже с наркотици при полицейски проверки вчера

By 15 Ноември 2023 Прочетена 861 пъти 0
Органите на реда в Русе установиха четирима мъже с наркотици при полицейски проверки вчера Органите на реда в Русе установиха четирима мъже с наркотици при полицейски проверки вчера снимка: КИС 13

Общо 4-ма мъже хвана полицията в Русе с наркотици през вчерашния ден. 

За това съобщава Областната дирекция на МВР.

Вчера около 13:00 часа на паркинга на комплекс "Левента" в Русе служители от Първо РУ са извършили проверка на 38-годишен мъж с лек автомобил "Мазда", при което е установено, че той има в колата наркотици.

Мъжът е предал на служителите на реда зелена пластмасова кутийка, съдържаща полиетиленови пликчета пълни със суха зелена тревна маса, за която е обяснил че е марихуана и е за лична употреба. Случаят е документиран, като е образувано бързо производство по описа на Първо РУ, за престъпление по чл. 354а, ал.4 от НК.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Вчера криминалисти от Второ РУ са извършили проверка на 26-годишен мъж, за когото е имало информация, че се занимава с наркотици.

В хода на процесуално-следствени действия в жилището му, на адрес в гр. Русе, са открити бяло кристално вещество, реагиращо положително на метамфетамин, електронна везна и гриндери. Случаят е документиран и е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от НК. 

Още двама мъже са били установени с наркотици при проверки от полицейски служители вчера. Около 00:05 ч. в русенския квартал "Чародейка" патрулен екип е извършил проверка на двама млади мъже, при което в единия /27 г./ са били установени наркотици.

В джоб на долнището си мъжът носел полиетиленов плик със суха тревна маса, за която е дал обяснение, че е марихуана. При друга полицейска проверка на ул. Сакар планина в Русе служителите на реда са открили в 38-годишен мъж полиетиленово пликче с бяло кристалообразно вещество на бучки и една цигара марихуана, за които той е казал, че ги е придобил и държи за лична употреба.

Тези два случая също са документирани и по тях е започнала работа за престъпления по чл.354а от НК.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net