Пореден зов за помощ: Русенецът Георги спешно се нуждае от средства!

By 25 Юни 2023 Прочетена 4781 пъти 0
Пореден зов за помощ: Русенецът Георги спешно се нуждае от средства! Пореден зов за помощ: Русенецът Георги спешно се нуждае от средства! КИС 13

Спешно се набират средства за лечението на русенеца Георги Колеолов.

В тази връзка утре (26 юни) пред входа на Община Русе откъм ул. "Симеон Велики" ще има кутия за дарения, необходими на семейството му, които да продължат борбата за неговото оздравяване. За неговата история и борбата на съпругата му Корнелия може да си припомните ТУК и ТУК.

Всеки гражданин на Русе, който може да отдели 1 лев или повече за каузата, ще може да го направи между 13:00 и 18:30 часа. На място до кутията ще бъде съпругата на Георги - Корнелия, която вече втора година води борбата за спасението на своя съпруг и бащата на нейните две деца.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Спешността на акцията за набиране на средства е предизвикана от получен ултиматум от болницата в Турция, където Георги се лекува. Семейството трябва да преведе 9000 евро по стари фактури и да внесат авансово поне още толкова средства.

В противен случай Георги Колеолов, който бележи подобрение в здравословното си състояние, ще бъде изписан от лечебното заведение в южната ни съседка.

Хората, които няма да имат възможност да се отзоват на място в дарителския пункт, могат да направят дарение и на следната

БАКОВА СМЕТКА:

Пощенска банка

IBAN BG84 BPBI 79214040 9097 02 

BIC BPBIBGSF
 
 
Корнелия Любомирова Романова - Колеолова

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 25 Юни 2023 20:39
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net