Русенец отива на съд за убийство на съпругата си

By 05 Януари 2017 Прочетена 1920 пъти 0

Окръжна прокуратура – Русе внесе в съда обвинителен акт срещу мъжa, който по жесток начин уби жена си на пътя Русе-София в края на месецмай миналата година.

Припомняме, че инцидентът стана на 31 май в района на 12-ти километър.

Според обвинението, мъжът умишлено умъртвил 27-годишната си съпруга, като убийството е било извършено с особена жестокост.

От разследването по случая е станало ясно, че между двамата е имало постоянни скандали, често съпроводени с физически и психически тормоз. В резултат на това жената поискала да се разведе. От ревност, да не започне връзка с друг мъж, обвиняемият взел решение, че няма да допусне това да се случи и затова замислил да умъртви съпругата си, сочат данните по случая на Прокуратурата.

Така на 31 май той я уговорил да се срещнат. Потеглили с автомобила в посока София. След като не успял да я убеди да не се развеждат, мъжът я ударил и започнал да я души. Жената се освободила и излязла от колата, но той я настигнал и пак потеглили в посока София. През цялото време тя се опитвала да скочи в движение. Най-накрая успяла да освободи скоростният лост и да издърпа ключа, при което обвиняемия загубил контрол над управлението и спрял в района на 12-ти километър. Жената побягнала, но той я настигнал с кухненски нож в ръка и започнал да й нанася множество удари, в резултат на които жената починала.

Предстои насрочване на делото за разглеждане пред съда.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net