Русенски университет "Ангел Кънчев" бе домакин на "Национални дни на кариерата"

By 11 Април 2023 Прочетена 560 пъти 0
Русенски университет "Ангел Кънчев" бе домакин на "Национални дни на кариерата" Русенски университет "Ангел Кънчев" бе домакин на "Национални дни на кариерата" снимка: РУ "Ангел Кънчев"

Днес в Русенския университет "Ангел Кънчев" се проведоха  "Национални дни на кариерата".

Събието откри доц. д-р Калоян Стоянов - ръководител на университетския "Център за кариерно развитие", който даде думата за приветствие към участниците на ректора на университета  - академик Христо Белоев.

В своето поздравление, академик Белоев подчерта, че сътрудничеството между организаторите на форума и университета се е превърналото вече в една добра традиция и насърчи търсещите кариерни възможности да използват шанса си за намиране на път към успешна професионална реализация.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Участниците в събитието бяха поздравени и от г-жа Детелина Ачева - заместник областен управител на Русе и от г-н Светлозар Петров - управител на платформата "Job Tiger".

Кариерната борса се отличи с изключително разнообразие и заслужено предизвика интереса на множеството млади посетители. На двадесет и седемте щанда, разположени във фоайето на корпус 2 на университета, бяха представени фирми от областта на търговията, автомобилостроенето, металообработването, финансовия сектор, транспорта, държавни компании, институции и др.

Живите срещи с представителите на фирмите изложители дадоха възможност на търсещите професионална реализация да получат детайлна и точна информация за предоставяните  възможности за работа, стажове и платени практики.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net