Откриха официално учебната година и в община Сливо поле

By 15 Септември 2023 Прочетена 761 пъти 0
Откриха официално учебната година и в община Сливо поле Откриха официално учебната година и в община Сливо поле снимка: Община Сливо поле

Откриха учебната година във всички училища и детски градини в община Сливо поле

Гост на развълнуваните деца и родители, на учителите и непедагогическия персонал в ДГ "Пролет" – село Малко Враново, беше кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов.

Той присъства на тържественото откриване на новата учебна година в детската градина в село Малко Враново и във филиалите в село Голямо Враново и село Стамболово.

Децата посрещнаха кмета Валентин Атанасов с усмивки и цветя в празнично украсените дворове и помещения.

Малките жители на община Сливо поле бяха подготвили с ентусиазъм и творчески дух литературно-музикални програми.

Изпълненията им бяха изключително очарователни, заредени с искреното вълнение, което неизменно поражда първият учебен ден.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Тази година по инициатива на директора на детската градина – Светла Цветкова, 15 септември беше и Ден на отворените врати. Малчуганите бяха истински щастливи да влязат със своя скъп гост – кмета Валентин Атанасов, и с развълнуваните си родители в просторните и слънчеви занимални, спални помещения и спортни салони, обновени и модерно оборудвани с грижа и отговорност за настоящето и бъдещето на децата.

Съвременната материална база осигурява всичко необходимо за дейността на детската градина и предоставя идеални условия за пълноценен учебен процес, занимания по интереси, спорт, игри до забрава и много забавления – всичко необходимо за обучението, възпитанието и отглеждането на малчуганите.

В своето приветствие кметът на Община Сливо поле – Валентин Атанасов, заяви своята изключителна съпричастност и ангажираност с дейността на детското заведение и пожела на децата, родителите и колективите много здраве, високи постижения и удовлетвореност.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net