Улица или… "Милкова ливада"? Друг (об)ходен маршрут в Русе

By 03 Ноември 2017 Прочетена 1673 пъти 0

Още една улица в квартал "Родина 3" в Русе се доразбива от засилен трафик в района.

Хората се оплакаха, че откакто се ползва като обходен маршрут, заради ремонтните дейности по улица "Шипка", освен улица "Ибър" и "Милкова ливада" е станала много натоварена, особено привечер, когато жителите на квартала започват да се връщат от работа.

Една от дупките по улицата е толкова голяма, че заема цялата ширина на пътното платно и не може да бъде заобиколена. Вече две години хората сами запълват огромните трапове, за да могат да минават по улицата без да си разбиват колите, а същевременно плащат и своите данъци. Някои от тях обаче не са се "разминали" с проблемите и им се е налагало да ремонтират автомобилите си.

Шофьорите се възмущават, че дупките стоят толкова дълго време, а още по-чудно, не са били запълнени преди да се пренасочи движението по улица "Милкова ливада". 

Тъй като две години никой не е взел мерки за запълване на дупките, хората са се примирили с положението, че трябва сами да се справят. Улица "Милкова ливада" не е включена и в плана за ремонт с одобрения от Общинския съвет заем за 10 милиона лева.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net