Нови 464 лампи осветяват Градския парк и ЖК "Орел" в Разград

By 21 Май 2019 Прочетена 2124 пъти 0
Заедно с това се обновява  кабелната мрежа и част от съществуващите стълбове Заедно с това се обновява кабелната мрежа и част от съществуващите стълбове снимка: Община Разград

Нови 464 лампи осветяват градския парк и ЖК "Орел" в Разград. Заедно с това се обновява кабелната мрежа и част от съществуващите стълбове.

Ремонт с такъв мащаб не е извършван от 30 години, съобщиха от Общината.

Подменени са общо 101 стари лампи с ново LED осветление по алеите в градския парк. По този начин вече са осветени съществуващите там паметници и Рондата. Успоредно с обновяването на уличните лампи, се извършва и ремонт на кабелната мрежа, като са монтирани и 18 нови стълба. Дейностите в парка са към своя край, като остава да се монтират още 17 осветителни тела, за да приключи изцяло ремонтът.

В момента се извършват дейностите по монтаж на осветление и в най-големия жилищен квартал - "Орел". Поставени са 363 LED лампи в паркове, междублокови пространства и обслужващи улици. Правят се проби и докато не приключат, уличното осветление няма да бъде пуснато за постоянно, с цел безопасност на гражданите.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 21 Май 2019 17:11
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net