Разград поема председателството на Регионалния съвет на Северен централен район

By 28 Юни 2019 Прочетена 1314 пъти 0
Мандатът бе предаден днес от областният управител на Русе Галин Григоров Мандатът бе предаден днес от областният управител на Русе Галин Григоров снимка: КИС 13

Разград поема председателството на Регионалния съвет на Северен централен район.

Мандатът беше предаден от областния управител на Русе Галин Григоров на неговия колега Гюнай Хюсмен, който ще бъде председател до края на годината.

До 20 юли трябва да бъде представени приоритетите за развитието на Северен централен район, стана ясно на проведеното днес заседание на Регионалния съвет за развитие и координационния комитет. Приоритет ще бъде участието по различни оперативни програми, финансирани от Европейския съюз, насочени към младите.

По време на заседанието беше представен годишният доклад за напредъка по изпълнението на Регионалния план за развитие на Северен централен район за изминалата година, както и актуална информация относно изпълнението на част от оперативните програми, съфинансирани от фондовете на Европейския съюз.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 28 Юни 2019 20:06
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.