Мартен и Сандрово против струпването на камиони по пътя за Силистра /ВИДЕО/

By 03 Февруари 2020 Прочетена 1085 пъти 0

Струпването на тежкотоварните автомобили в посока Дунав мост да става по булевард "България", а не по пътя Русе - Силистра.

За това настояват в подписка жителите на Мартен и Сандрово, във връзка със зачестилите в участъка пътно-транспортни произшествия.

По думите на кмета на Мартен Димо Тонев нееднократно са подавани сигнали за това, че колоните от тежкотоварни автомобили създават голямо неудосбство при придвижването до Русе.


Заради последния трагичен инцидент, при който загинаха двама младежизапочва поставяне на мантинела в участъка до Мартен, за да се затворят пролуките където ТИР-овете правят забранен обратен завой. Това означава, че ще извършват маневрата на разклона за Мартен и ще създават предпоиставки за инциденти. Това е още една причина жителите на Мартен да искат тежкотоварните авотомобили да изчакват по булевард "България".

Очаква се в сряда да се проведе среща при областния управител, където ще бъдат обсъдени всички възможности за облекчване на движението по пътя за Мартен, за да не се създават предпоставки за инциденти.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 03 Февруари 2020 19:19
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net