ВИДЕО: Спортното училище в Русе е било с "вързани ръце" за контрола на бияча Джан

By 12 Януари 2023 Прочетена 2399 пъти 1 comment

Биячът от Русе Джан Махмуд не е можело да бъде изключен от Спортното училище, тъй като е бил в 12 клас и трябва да му се осигури обучение.

От ръководството на гимназията, обаче се опасяват, че след като изтърпи наказанието си и продължи образованието си в самостоятелна форма, младежът пак може да залитне в грешна посока без контрол от преподаватели и треньори.

До 10 клас Джан Махмуд се е развивал много добре в спорта и не е имал никакви противообществени прояви, заяви директорът на спортното училище Евгени Недев.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


В началото на 11 клас пък майката на Джан отправя искане той да премине в самостоятелна форма на обучение. Именно през този период Джан се "активизира", но училището остава с "вързани ръце", тъй като младежът не посещава занятия присъствено. 

През тази година Джан Махмуд се връща в училище, тъй като е 12 клас. Точно тогава става публично и видеото с побоя над друг младеж, който предизвика сериозната обществена реакция.

Според директора на Спортното училище Евгени Недв, ако Джан Махмуд е бил в присъствена форма на обучение, е нямало да се стигне до прояви на агресия от негова страна.

От учебното заведение се опасяват, че пак няма да имат контрол върху поведението на Джан Махмуд, след като изтърпи наказанието си от една година затвор и продължи образованието си в самостоятелна форма на обучение.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net