Духовият оркестър в Търговище разкрива школа за обучение на деца и възрастни /ВИДЕО/

By 04 Септември 2020 Прочетена 1470 пъти 0

Школа за обучение по духови инструменти за деца и възрастни разкрива Духовият оркестър към Община Търговище.

Заниманията ще започнат в началото на месец октомври и ще се провеждат в репетиционната зала на оркестъра в Центъра за младежки дейности и инициативи.

През учебната 2020/2021 година обучението ще е безплатно. То ще включва индивидуални уроци по инструмент по избор, както и начална музикално-теоретична подготовка. За децата в начален етап на обучение часовете ще са с продължителност от 30 минути, а за тези в прогимназиален и гимназиален курс, както и за възрастните – по 45 минути.


Инструментите за обучението ще бъдат предоставени от Духовия оркестър. Записването за детската школа става чрез подаване на заявление от родител на място, в репетиционната на оркестъра. То също може да бъде изпратено подписано и сканирано по електронната поща.

Възрастните могат да заявят желанието си за участие в школата по телефона, за да получат и допълнително информация за програмата за обучение и провеждането на уроците.

Чрез създаването на школата се цели както обогатяване на музикалната култура, така и надграждане на таланта на тези, които желаят да се развиват в музикалното поприще.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 04 Септември 2020 16:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net