fbpx

ВИДЕО: След близо година и половина работа, жителите на Търговище се радват на обновения Източен парк

By 04 Октомври 2022 Прочетена 2049 пъти 0

След близо година и половина труд, жители и гости на Търговище се радват на нов парк, който е изграден на мястото на старият в местността "Юкя".

С годините Паркът на младежта беше почти изоставен, но след намесата на Общинското предприятие "Флора" паркът беше цялостно обновен.

Материалите за изграждането на алеите предвидливо са купени преди поскъпването.

Досега малко над 100 000 може би струва паркът, така, че цената е много ниска, някои ще кажат това е един апартамент. Да, така е. Но имайте предвид, че ние още преди започването на увеличаването на цените в началото на годината поръчахме един ТИР с ето с тези плочки, павети, които са тук и успяхме да ги вземем на много много по-ниска цена, така че повечето неща, които сме инвестирали, сме ги купили предварително.

заяви кметът на Търговище д-р Дарин Димитров

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


И спортните съоръжения, и детските площадки са съобразени с възрастта и интересите на ползвателите им. Децата се радват на къщичките, сякаш извадени от приказките, а възрастните - на новите пейки, осветлението и дори на надписа "Търговище".

Охраната на новия парк също е гарантирана.

Видео наблюдението е дискретно, но навсякъде има камери, които следят за сигурността на хората и за сигурността на парка. Но все пак се надяваме да няма такива вандалски прояви, докато сложим прожекторите на надписа "Търговище", единият прожектор беше счупен, възстановено е всичко, така че нека сега се радваме на придобивката.

каза още кметът

Двама работници ще се грижат за поддръжката на зеленината и чистотата в новия парк.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 04 Октомври 2022 16:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Ad Sidebar