Започнаха ремонтите на улици от капиталовата програма на Община Търговище /ВИДЕО/

By 31 Март 2021 Прочетена 2390 пъти 0

Започнаха ремонтите на улици от капиталовата програма на Община Търговище.

Предвидените средства за тази година възлизат на над 2,6 милиона лева.

Вече е обновена ул. "Първи май" – от "Граф Игнатиев" до "Паисий". Участъкът оттам до ул. "Палаузов" пък бе асфалтирана през миналата година.

В момента текат и подготвителни дейности преди полагането на новата настилка на улиците "Хан Крум", "Бистрица", "Росица" и "Ген. Янков".

ПЛАТЕНА РЕКЛАМНА ПОЗИЦИЯ


Припомняме, че другите улици, включени в капиталовата програма, са: "Ген. Столетов", "Охрид", "Добрич", "Вършец", "Васил Априлов", "Петър Парчевич", "Здравец", "Поп Сава Катрафилов" - между ул. "Спиридон Грамадов" и "Екзарх Йосиф"; ул "Черно море"; "Сливница"; "Радецки"; "Гълъбец"; "Драгоман" и обслужващи улици към бл. 1, 2 и 25 в кв. "Запад", както и към жилищни блокове 16, 18 и 20 на ул. "Скопие".

Продължава работата и по реконструкцията на бул. "Трайко Китанчев" по "Региони в растеж" и входната артерия "Никола Маринов". Тя се реновира със средства, отпуснати от държавата по искане на кмета на Община Търговище д-р Дарин Димитров.

Предстои да започнат и дейности по обновяването на общо 8 улици в 7 села и квартал "Въбел". Обновени ще бъдат общо 23 улици на територията на града.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 31 Март 2021 14:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net