Откриха фотоизложба с творби на студенти от Великотърновския университет

By 22 Февруари 2019 Прочетена 1960 пъти 0
Фотографиите са дело на студентите от трети курс на бакалавърските програми във Филологическия факултет Фотографиите са дело на студентите от трети курс на бакалавърските програми във Филологическия факултет снимка: Великотърновски университет

Студентска фотоизложба "Фотографията като комуникация и естетика" беше открита в Ректората на Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий".

Фотографиите са дело на студентите от трети курс на бакалавърските програми във Филологическия факултет – Приложна лингвистика (два чужди езика), Приложна лингвистика. Български и английски език с информационни технологии, Приложна лингвистика. Английски и втори чужд език с информационни технологии, Германистика, Педагогика на обучението по български език и чужд език.

Сред официалните гости на събитието, което се провежда за трета поредна година, бяха ректорът проф. д-р Христо Бонджолов, деканът на Филологическия факултет проф. д-р Ценка Иванова и преподаватели и студенти от катедра "Журналистика и връзки с обществеността".

Изложбата включва селекция от най-добрите фотографии, представени по време на обучението в едноименната дисциплина с преподавател гл. ас. д-р Георги Игнатов. В експозицията са намерили място фотоси от България, Европа и САЩ, които попадат в категориите фоторепортаж, природа, портрет, детайл, градска среда и черно-бяла фотография.

Чрез езика на фотографията студентите разказват за творческите си изпитания, свободното време, срещите с приятели, пътуванията в страна и чужбина, както и за миговете от живота, които са ги впечатлили.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 22 Февруари 2019 11:32
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net