Връчиха почетни награди на заслужили директори и учители от Велико Търново

By 07 Юни 2017 Прочетена 2919 пъти 0
Областният управител на Велико Търново проф. д-р Любомира Попова уважи събитието Областният управител на Велико Търново проф. д-р Любомира Попова уважи събитието Областна администрация - Велико Търново

Осем директори и девет учители бяха удостоени с почетните награди за професионализъм.

Това стана на официална церемония за връчването на награди за заслужили директори и учители във Велико Търново.

На нея пресъстваха още заместник-кметът на Велико Търново Ганчо Карабаджаков, директорът на Дирекция "Образование" в Община Велико Търново Пенка Игнатова и областният управител на Област Велико Търново проф. д-р Любомира Попова.

"Радвам се да съм сред Вас в края на една не лека учебна година. Всички Вие знаете какво преживяхте, защото да сте част от екипа, осъществил образователната реформа не е никак лесно. Това е голямо предизвикателство и голяма отговорност, но аз мисля, че връщайки се назад, освен с предизвикателствата, можем да се поздравим и с успехите, които постигнахте. За това свидетелстват и успехите на учениците от областта.", каза проф. Попова при откриването на събитието.

По време на церемонията грамоти получиха и 23-ма педагози, които са подготвяли учениците, спечелили призови места на национални олимпиади и състезания.

Наградите бяха връчени от началникът на Регионалното управление по образованието във Велико Търново инж. Розалия Личева.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net