Д-р Мехмед: Сигурен съм, че делото ще стигне до върховната инстанция /ВИДЕО/

By 05 Февруари 2020 Прочетена 1842 пъти 0

Назначена е съдебно-техническа експертиза по делото срещу решение на Общинската избирателна комисия /ОИК/ във Ветово, с което бяха прекратени предсрочно пълномощията на д-р Мехмед Мехмед като кмет на Общината.

Припомняме, че жалбоподателят оспорва решението на ОИК - Ветово като неправилно и незаконосъобразно, издадено при съществени нарушения на административнопроизводствените правила и материалноправните разпоредби.

Д-р Мехмед Мехмед е сигурен, че делото ще стигне до върховната инстанция, независимо в чия полза ще се произнесе Административният съд в Русе.


Днес на второто заседание по делото бяха излушани двама свидетели, за да се разбере по какъв начин се генерира входяща и изходяща информация в деловодната система, която се използва в Община Ветово и в Общинския съвет. Целта бе да се установи кога е входирано уведомлението от страна на д-р Мехмед Мехмед с което съобщава, че е заличил търговското си дружество. Тъй като не бе внесена яснота по този въпрос, е назначена съдебно-техническа експертиза.

Следващото заседание по делото ще бъде на 10 февруари, когато се очаква да бъдат изслушани още двама свидетели.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 05 Февруари 2020 17:13
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net