Безплатен курс – Управление на Интернет страници с WordPress + възможност за работа

By 09 Април 2024 Прочетена 243 пъти 0
Безплатно обучение без специфични изисквания за образование и опит Безплатно обучение без специфични изисквания за образование и опит

Безплатен курс по Управление на Интернет страници в WordPress с възможност за работа обявява DevStyleR Academy.

Обучението е насочено към хора, които живеят в град Разград и околността. Лекциите ще се проведат в хибриден вариант – онлайн и присъствено в Разград*.

Курсът е подходящ за всички, които имат желание да се развиват като специалисти по поддръжка и обновяване на Интернет страници, създадени с WordPress – най-известната и разпространена платформа за управление на съдържание в света.

ТУК може да разгледате голямото разнообразие от сайтове, които са създадени с WordPress. Платформата е сред изборите на NASA, испанския тенисист Рафаел Надал, Харвардски университет, Белият дом, PlayStation и много други.

Програмата на обучението включва създаване и поддръжка на страници, форматиране на текст, работа със стилове, добавяне на изображения и видео, създаване на галерии, добавяне на линкове към социални мрежи (Facebook, Instagram, LinkedIn и не само), основни умения за обработка на изображения, и други.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Обучението започва от нулата и е достъпно за всички, които имат основни компютърни познания и най-вече силна мотивация за обучение и развитие.

Лектори са водещи професионалисти с дългогодишен опит, които са участвали в обучения на хиляди специалисти на различни нива от тяхното кариерно развитие.

Успешно завършилите курсисти ще се присъединят към екипа на ИТ и медийни компании, както и ще имат възможност да получат сертификат за завършено обучение.

Кандидатстването за курса е отворено до 16 април 2024 г. То е изключително лесно и изисква единствено попълване на онлайн формата ТУК.

При въпроси, може да пишете на academy@devstyler.io.

DevStyleR Academy e академия за професионално обучение към DevStyleR.BG – единствената специализирана медия за програмисти, ИТ професионалисти и технологични ентусиасти в България. Сред партньорите на академията са водещи софтуерни компании в България и чужбина. Създателите на DevStyleR Academy са част от основателите на първата академия за обучение на програмисти в България – Национална Академия по Разработка на Софтуер.

DevStyleR.BG е водеща медия, отлично позната в ИТ бранша, с целева аудитория, съставена от най-добрите специалисти в България – мениджъри на технологични компании, разработчици на софтуер и ИТ професионалисти.

*Присъствените занятия ще се провеждат в зала на DevStyleR Academy в Бизнес Инкубатор Разград на ул. Доктор Петър Берон 5.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net